Remington og Philips. Det første navn siger dig måske  ikke så meget, mens du kender det andet navn som værende producent  af alt fra fjernsyn til transistorradioer.

Remington og Philips er dog også 2 af de mest  interessante producenter af barbermaskiner.  Og det er de, fordi at de hver og især producerer alternativer maskiner  – deres barbermaskiner ligger ikke i midten og koster det samme som  ved alle andre.

Lad os starte med Remington. Netop Remington er kendt  for at lave exceptionelt billige barbermaskiner i forhold til, hvor  gode de rent faktisk er. Du behøver ikke at betale meget over 500 kroner  for at få en ganske god barbermaskine. Remington tjener ikke særligt  meget per solgt barbermaskine på denne måde – men de håber i  stedet at sælge tilpas mange maskiner til dig for så på  den måde at tjene pengene ind.

I den anden ende af skalaen ligger Philips. Hollandske  Philips sælger lidt dyrere barbermaskiner; her slipper du ikke med  at betale 500 kroner for din barbermaskine. Du skal regne med, at de  starter på omkring 8-900 kroner.

Til gengæld kan de lidt mere, holder til lidt mere,  og du er sikker på, at det er kvalitet, når hollandske Philips står  bag maskinerne.

Jeg vil ikke sige, hvad der er bedst af hollandske  Philips og billige Remingtons maskiner – de kan begge bruges. Overvej,  om du er presset af budget eller vil have det bedste.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *