Mit navn er Olga, jeg er 56 år gammel og rengøringskone på en skole i Vestjylland. Jeg er rigtig glad for mit arbejde. Det er dejligt at gøre rent på en skole fordi der er så meget liv. Før hen gjorde jeg rent på et kontor, men når jeg kom, var alle gået hjem. På skolen er der altid liv. Børnene er typisk i SFO når jeg kommer, men man kan sagtens høre deres leg. Oppe på gangene er der også aktivitet for nogle af de ældre elever i klasselokalerne. Nogen går til kor, andre tegner og maler. I den nye bygning på skolen, overbygningen, er der lagt betongulv. Bygningen blev bygget sidste år i forbindelse med noget skole sammenlægning. Jeg gør altid rent i overbygningen som det sidste på min arbejdsdag.

 

Betongulv, der er nemt at holde rent

BetongulvBetongulv er nemt at holde rent. Det er altid dejligt at gøre rent i overbygningen. Det tager den halve tid for mig at gøre det betongulv, der er lagt, rent, i forhold til i nogle af de gamle klasselokaler, hvor der er gulvtæppe og eller trægulve. Jeg skal ikke slibe og slæbe med en støvsuger og bag efter sæbevand. En fugtig fiber gulvmoppe er nok. Det er så rart og det tager ingen tid. Jeg ville ønske at skolen ville investere mere i at støbe betongulv i de andre bygninger også. Betongulv gør min arbejdsdag nemmere. Jeg ville til hver en tid selv få lagt et sådan hvis jeg skulle bygge hus, eller lægge nyt gulv. Børnene på skolen har det godt og de leger nede i sandkassen når jeg er på job. Det er opmuntrende at se. Da mine børn var små gik også på den her skole. De synes at det var en god tid. Nu er de voksne og har selv børn. Det er dejligt med børnebørn.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *