Er du en person som godt kan lide at gå på jagt ude i naturen eller generelt bare bruge meget på træning, så bør du tage et kig med her. Du får al den viden du skal bruge om compoundbuer, og du kan helt sikkert bruge den. Køb en billig compoundbue på tilbud online, hvis du gerne vil i gang hurtigt.

 

Compoundhue – hvad er det?

På markedet, er det en af de bedste og mest avancerede buer du kan finde. Hvis du er nybegynder eller let øvet skytte, så er en compoundbue den helt rette til dig. Mekanikken bag compoundbuen gør, at det både er sjovere men også nemmere at sigte og ramme målet.

Buestrengen på 29” og 45” samt mange hjul og kabler, er hvad der karakteriserer en compoundbue. Mekanikken bag buen betyder også, at du behøver at holde omtrent 20-50 % af den totale trækvægt. Dette gælder når du holder buen med armen udstrakt.

Compoundbuen er perfekt til jagt og træning. Dette skyldes, at buen ikke er stor samt at den er effektiv. Disse to faktorer gør, at du nemt kan bevæge dig uanset terræn og vejr.

 

Ting du skal være opmærksom på

Ligesom med alt andet der handles med her i livet, så påkræver et køb af en compoundbue at man grundigt overvejer nogle ting inden man handler. Typisk går nogle af de vigtige overvejelser ud på følgende:

  • Hvilken producent skal jeg vælge?
  • Hvilken træklængde har jeg selv?
  • Skal det være en bue som er hurtig?
  • Hvor lang skal buen være? (axle til axle)
  • Hvor kan jeg finde den bedste og billigste bue?

 

Det er ikke nemt at igangsætte en masse overvejelser. Ofte kan overvejelser og spørgsmål til sig selv, kun skabe endnu mere forvirring og flere spørgsmål. Nogle mennesker opgiver det helt og går dermed glip af et godt produkt, som man i virkeligheden måske ikke kan undvære. Men netop derfor er det vigtigt at tage kontakt til en producent, for at få mere uddybet information om compoundbuerne. En anden ting er priser. Du kan altid forhøre dig hos forskellige producenter om priserne, da de ofte kan variere.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.