Der kommer en dag i alle menneskers liv hvor man får brug for en fjernstyret traktor. Tro mig, dagen kommer også for dig. Måske tror du det ikke lige nu, men det er sikkert og vidst. Helt helt sikkert og vidst. For Dorthe oprandt dagen, en morgen i september hvor hun skulle til bryllup. Hendes søster, Fittelads, skulle giftes.Og så skulle det selvfølgelig ske lige netop den dag, at Dorthe vågnede op uden ben. ”SATANS” skreg hun, for hun havde nemlig lidt af et temperament. Men det var nu altså også irriterende for hende, for hun havde lovet de nærmeste at hun ville overraske søsteren Fittelads med en omgang step dans til bryllupsfesten.

Giv en fjernstyret traktor i gave

Dorthe prøvede alt muligt. Først prøvede hun at klippe et par ben i pap og lime dem på, men så spildte hun salpetersyre ud over det hele, og pappet gik i opløsning. Så prøvede hun at strikke sig et par ben i hør, for det skulle efter sigende være det stærkeste, men også mest ubehagelige man overhovedet kan sy noget i. Men det gik selvfølgelig hverken værre eller bedre end at hendes tre kattekilinger legede med hørtrådene og blev kvalt i dem og led en frygtelig død. Da Dorthe så dette tænkte hun: ”Der er vidst ingen vej tilbage nu. Jeg må have fat i en fjernstyret traktor”. Hun havde nemlig lige dagen forinden set en fjernstyret traktor i en reklame i Bilka hvor der stod: ”Fjernstyret traktor – løser alle dine problemer”, http://www.legecentret.dk/legetoej-til-alle-aldre/7583-fjernstyret-traktor/, så det måtte jo være en fjernstyret traktor hun skulle have fat i.

Hun ringede til Bilka og fik den hurtigt leveret og installeret fra underlivet og ned, og så kørte hun ellers afsted til bryllup, halvt menneske, halvt en fjernstyret traktor, og tro mig når jeg siger dig, at gæsterne aldrig før eller siden skulle se stepdans i den kaliber.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.