Det er et ikke nogen hemmelighed, at det er et kæmpe arbejde at køre sin egen virksomhed. Det kan være svært at holde overblik over alle ens ansatte og arbejdsopgaver, hvis man ikke har et godt management-system. Her kan du læse mere om flådestyring, og hvorfor det måske kunne være noget for din virksomhed.

Hvad er flådestyring?

Kort sagt er det en type management som er lavet specielt til virksomheder, som har forskellige varevogne, biler eller andre køretøjer i brug på daglig basis.

Hvis din virksomhed bruger meget tid på transport til og fra kunder eller andre virksomheder, kan det være svært at holde et overblik i hverdagen.

Hvordan fungerer det?

Der er tale om en managementtype, som består af flere forskelige dele. Det betyder også, at det kan være svært for den enkelte virksomhed at opbygge flådestyring på egen hånd. Heldigvis findes der virksomheder, som kan hjælpe dig med at bygge den rette infrastruktur. Dette kan blandt andet være worklogger.io.

Flådestyring består typisk af 3 forskellige dele:

  1. Hardware

For at kunne holde styr på dine køretøjer, skal du have en form for GPS-enhed, som kan tracke køretøjernes placering. Denne GPS-enhed er et fysisk stykke hardware, som skal installeres i bilen, hvorefter den kan sende data tilbage.

  1. Kørselssoftware

Udover at finde GPS-data, så indhenter GPS-enheden også kørselsdata. Dette er vigtige data, som fortæller om motoren og chaufføren. Det er gennem registrering af batteristatus på bilen, hastighed, acceleration, bremsninger osv. Det kan fortælle dig, hvordan dine chauffører kører i dine køretøjer.

  1. Flådestyringssoftware

Alt det data, som du får fra GPS-enheden, skal sendes et sted hen. Denne software sortere i det indsendte data og gør det overskueligt at læse igennem, så du nemt kan få det rette overblik.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *