I dag er iPhone den mest populære telefon på markedet, men det er der faktisk ikke en særlig god grund til. De fleste vælger nok Apple, fordi de kender styresystemet, og fordi det så er nemmere end at skulle til at vænne sig til noget nyt. Læs med her om, hvorfor du i stedet bør eje en Samsung.

Prisen

Prisen er et rigtig godt økonomisk argument for, hvorfor du bør have Samsung i stedet for iPhone: Du kan få (næsten) det samme for billigere penge!

Overfør billeder fra Samsung til PC eller kontakter direkte mellem telefoner

Der er som sagt nok mange, der vælger iPhone, fordi de er vant til styresystemet. Men omvendt mener de fleste android brugere, at deres styresystem er bedre! Der er ikke noget, du kan på en iPhone, som du ikke kan på en Samsung – du kan nemt overføre billeder fra Samsung Mobil til PC, selvom de ikke er tilsluttet hinanden, på samme måde som en iPhone og en Apple computer er det.

Du kan også nemt overføre kontakter fra Samsung mobil til Samsung mobil, så det skal du heller ikke være nervøs for, bliver en forhindring.

Overfør billeder fra Samsung til PC uden problemer – det er let som ingenting.

Apple og deres opdateringer

Apple opdaterer løbende deres mobiltelefoner, men i takt med dette, opdaterer de også de input, som iPhonen har. Så har du f.eks. en højtaler til din iPhone 4 men opdaterer til ny telefon, så er det ikke sikkert, du kan bruge din højtaler mere, før du har købt en adapter.

Det holder bedre

IPhones er kendt for, at deres batteri hurtigt bliver sløvt, og at deres medfølgende opladere, hurtigt bliver slidte. Sådan et rygte har Samsung ikke – og det er nok med god grund! Apple har en smart forretningsform, hvor man fortsat er nødt til at købe deres produkter – den tilgang til forretning møder man ikke hos Samsung!

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *