Det er nemt at snyde andre mennesker, men derfor  er der jo ingen der siger at man skal gøre det, men det er der jo alligevel  folk der gør. Jeg har aldrig fundet ud af om folk der snyder andre  er fordi de godt kan lide det eller ganske enkelt er desperate nok til  at gøre det, eller fordi de er for dovne til at gøre det på en ordenligt  måde.

Jeg har altid ment at folk der træner meget i fitness er et  godt eksempel at bruge, når man skal bevise en pointe. Grunden til  at de store muskel mænd og kvinder er gode er fordi, at de er den type  mennesker der er dummest, og der er sikkert mange der gerne vil diskutere  dette med mig, men det er ikke noget jeg har lyst til at diskutere med  andre, og jeg regner heller ikke med at de dumme folk, nogensinde finder  ud af hvem jeg er, eller overhovedet hører om mine meninger.

Men altså  så kan man ved at tage nogle store brød der spiser alt for meget proteinpulver,  eller hvad de nu bruger, og så få dem til at bevise nogle gode pointer.  Denne pointe skulle bevise, hvordan folk der generelt er meget normale,  til trods for at de nok spiser lidt for meget proteinpulver, også godt  kan snyde andre, eller sig selv for den sags skyld. Hvis vi starter  med den ærlige træner, så er det typen der typisk spiser  proteinpulver eller kreatin, men ikke noget der er stærkere,  og helst ikke noget som helst, ikke engang proteinpulver.

Derefter kommer  vi til den desperate, som af en eller anden grund, hungrer efter noget  socialt accept, og eftersom at han er ret dum, har han ikke haft de  store muligheder før i tiden, men han finder ud af at når han bliver  stor og stærk at folk vil vise ham respekt, og han tager derfor anabolske  steroider for at få respekt, og han syntes alle der tager proteinpulver  er nogle svanser, fordi han ikke har hjerne til at se at det er ham  selv han skader.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *