Jeg er lidt af en sprognørd, og når jeg falder over et ord som lyder lidt sjovt, eller som jeg ikke kender, stopper jeg op for at se hvilken betydning, der gemmer sig bag dette ord. Jeg hørte for nyligt om en online butik ved navn Duftladen, og fik associationer til ting relateret som duft, parfume, creme og sæbe, og til ordet chokoladen, som med det samme fik mine tænder til at løbe i vand. Ordet Duftladen vakte min opmærksomhed, og jeg ville se, hvad der gemte sig bag. Det viste sig at Duftladen er navnet på en online butik, der sælger – duft, ja lige netop. Dufte i alle udformninger kan fås dette sted og endda oven i købet til priser der kan virke som lidt af et scoop, for en som jeg, som er vant til at købe mine produkter med duft i lidt dyrere butikker som Matas.
parfume

Duftladen er stedet, hvor jeg kommer til at købe min næste duft

Jeg faldt for konceptet og butikken Duftladen, og ved nu hvor jeg skal kigge næste gang jeg mangler at købe en ny duft. Ikke at jeg står og mangler en ny duft nu og her, det var jo heller ikke derfor jeg kiggede på online butikken til at starte med, det var jo bare fordi den havde et sjovt navn. Men det er super rart at have fundet et sted, som jeg har tillid til, og hvor jeg har lyst til at købe mit næste produkt med duft næste gang jeg står og har brug for en parfume eller en creme med en lækker duft af parfume. Duftladen er i hvert fald en online butik, som jeg har planer om at kigge på igen, og næste gang bliver det nok ikke bare for at ose. Næste gang tror jeg, der ryger lidt produkter i kurven.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *