Stop mens legen er god  Et billig lån er ikke altid til at gennemskue. Mange  virksomheder tilbyder forskellige typer billig lån, hvor de ønsker  at forbrugeren tror, at netop deres billig lån er det bedste. I sidste  ende er virksomhederne kun ude på at tjene penge på de tårnhøje  renter, der ofte er forbundet med billig lån. Mange forbrugere stifter  ofte gæld igennem billig lån, fordi de ikke kan låne penge andre  steder så som i bankerne eller i realkreditinstitutterne.

Det kan for  eksempel skyldes at de allerede har lån i forvejen, som de ikke kan  tilbagebetale. Derfor er det f.eks. meget nemt at lave et billig lån  over SMS. Man skal bare sende en SMS og så går pengene ind på den  respektive konto. Det er faktisk så nemt, at forbrugerne ikke tænker  over de konsekvenser, der følger med et billig lån. Det er en ond  cirkel de kommer ind i, hvor de låner flere penge for at betale andre  lånte penge tilbage.

Man ser af og til mennesker, der har optaget disse  billig lån i tv programmer som Luksusfælden eller Flad på TV3, hvor  de søger hjælp til at komme på rette fod igen. Når man først har  stiftet en stor gæld er det svært at overskue, hvordan man skal komme  ud af det igen.

Derfor finder nogen mennesker det nødvendigt at søge  hjælp hos professionelle, som har erfaring i at lave budgettet og effektivere  den daglige husholdning. Det er hård for de mennesker, der har brug  for hjælp, men i sidste ende kommer de ud som gældfrie individer,  der kan starte på en frisk, hvor de ikke hele tiden skal tænke på  at betale gæld tilbage til kreditorerne. I programmerne ser de ud til  at have fået en bedre liv, hvor de har mere overskud til familien og  til de ting der betyder noget.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *