Et scotte pillefyr er en meget stor og robust satan  hvis man ikke lige ved at det står der, og det var jeg den heldige  type der fandt ud af da vi for nogle uger siden spillede fodbold i min  gode vens have. Jeg fik spillet en lang bold, som var lidt for lang  i forhold til haven, som heller ikke var lang nok til hvor hurtigt jeg  var.

Scotte  pillefyr  Det endte derfor med at jeg flyvende hoppede ind i en hæk, hvor  der af en eller anden grund stod et gammel og meget hård scotte  pillefyr,  der var altså ingen tvivl om at jeg var blevet snydt godt og grundigt  af et kasseret scotte pillefyr, der ikke længere gad at være en del  af de andre på genbrugspladsen, og som derfor havde valgt at gemme  sig i en hæk. Mens den stod der i hækken havde den ikke lige tænkt  på at hans ejer havde en lynhurtig ven som mig, der kunne hoppe op  i en god højde og lande ned på et scotte pillefyr, og slå sig voldsomt  meget.

Jeg endte derfor med at være en meget utilfreds herre, over  at der stod et scotte pillefyr i en hæk, hvor der bliver spillet fodbold  rundt omkring. Jeg prøvede at være meget seriøs og skælde min ven  ud fordi han ikke havde fortalt os at der stod et scotte pillefyr i  hækken, men det lød ikke som om at han bekymrede sig ret meget, og  det samme galt med resten af drengene der havde travlt nok med at grine,  og der er derfor heller ingen tvivl om at jeg en eller anden dag, inviterer  dem over i min have. Når de så kommer har jeg købt en masse gamle  scotte pillefyr, og sat dem rundt omkring i hækken, og så kan mine  venner ellers godt gøre sig klar til at slå sig godt og grundigt som  jeg gjorde det.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.