Jeg havde fundet den dejligste kvinde. Hun var kommunikationschef i en stor dansk virksomhed. Og det var i samme virksomhed, hvor vi lærte hinanden at kende. Jeg var inde som konsulent, omkring deres økonomi, og havde lidt at gøre med hende, deri gennem. Jeg arbejdede et halvt år som konsulent i virksomheden og lærte hende derfor godt at kende. Jeg fik hende ved lejlighed inviteret hende ud på. designermøblerJeg havde valgt, at vi skulle spise på ”From Nose to Tail”, fordi jeg syntes utroligt godt om det sted. Det er en restaurant beliggende i Kødbyen i en af de gamle slagter haller. Der er en uformel atmosfære med mad som smager af det det er lavet af, på en høj gastronomisk facon. Hun ville meget gerne med og vi havde den bedste aften. Vi begyndte at ses mere og mere, og blev til sidst et fast par.

Hans Wegner den perfekte gave

Vi havde været sammen i et halvt år, da hendes fødselsdag nærmede sig. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle finde på til hende, men jeg kunne huske at hun var forelsket i designet af Hans Wegner. Jeg tænkte mere over det, men kunne ikke finde på noget bedre. Jeg tog ind i byen til en møbel forhandler, som havde mange klassiske, danske designermøbler. I denne forretning var der også nogle stole fra Hans Wegner. Jeg var ikke i tvivl om hvilken hun bedst ville kunne lide og købte den. Da dagen kom og hun skulle modtage sin gave, var hun helt mundlam. Hun syntes den var så fed, og kunne ikke forstå hvordan jeg kunne ramme så godt plet. Hun havde endda glemt, at hun havde fortalt at hun ikke kunne stå for designet af Hans Wegner. Det var den perfekte gave, som hun kun er blevet mere glad for med tiden.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *