educationOnline markedsføring er ikke et fag, du finder på universitet – men for en almindelig virksomhed er der rigtigt mange penge at hente i løbende at markedsføre virksomheden på Googles søgemaskine og ad andre veje.

En mulighed er at tage på et kursus om online markedsføring – men det er det for pebret, er der også alternativer.

Her får du et par af dem.

E-bøger – der findes adskillige danske e-bøger om søgemaskineoptimering skrevet af eksperter. De koster et par tusinde kroner, men det er en lav pris kontra at tilegne sig egenskaber, der kan gå ud og skaffe en et job nærmest med det samme.

 

Amino.dk og lignende fora – Amino.dk er et forum for iværksættere, og der er rigtigt mange gode tips og kilder at hente til søgemaskineoptimering.

 

Marketers.dk, Moz.com og lignende – en tredje mulighed er bl.a. Moz.com og Marketers.dk. Førstnævnte er en stor ressource på engelsk, mens førstnævnte er et dansk lukket forum for affiliates, hvor der bliver diskuteret meget søgemaskineoptimering.

 

Har du først tilegnet dig egenskaber inden for søgemaskineoptimering, vil du være et værdifuldt asset for de fleste danske virksomheder – man kan næsten tale om en genvej til jobs!

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.