Hvis du sidder derhjemme og har et seriøst alkoholmisbrug du ikke ved hvordan du skal komme af med, så skal du bare tage kontakt til os. Det er nemlig vejen frem, og jeg vil virkeligt også håbe, at det snart er gået op for dig, at du skal tage at kigge vores vej, og så vil du også komme til at se, at vi virkeligt ved meget mere om alkoholmisbrug end langt de fleste. Det er også derfor, at jeg er så sikker på, at vi kan afvikle dit alkoholmisbrug. Det er set og sket før, og uanset hvor afhængig du er, så nægter jeg at give op, når jeg først har fået kløerne i dig. Det at du er kommet til os, for at bede om hjælp til at klare dit alkoholmisbrug, er nok til, at jeg vil gøre hvad som helst for at hjælpe dig.

Personligt alkoholmisbrug

Jeg har nemlig også selv haft et alkoholmisbrug, og det er altså også grunden til, at jeg virkeligt ved hvor slemt og svært det er at have et alkoholmisbrug. Det er ikke rart og det er altså også grunden til, at jeg mange gør alt hvad der er i min magt fra at redde andre ud af deres alkoholmisbrug. Det er mange gange ikke nemt, og jeg ville da virkeligt også ønske, at det var gået op for os for lang tid siden, og det kan altså godt være, at det er nødvendigt med alkoholmisbrug, for at indse hvor dybt man er sunket. Jeg vil dog alligevel fraråde enhver at komme i lag med et alkoholmisbrug. Det er modbydeligt, og man ved aldrig helt hvor man har ens alkoholmisbrug, og det er det der er med til at gøre et alkoholmisbrug så farligt. Hvilket altså også er grunden til, at du altid skal gøre alt for at undgå alt med alkohol.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.