Jeg vil hermed  gerne fortælle dig lidt mere om det, og kan i første omgang indskyde  eller påpege eller påminde, eller måske introducere dig for, at det  har noget med linkbuilding at gøre.

Linkbuilding og SEO er en hel disciplin i sig selv.
Linkbuilding hører under SEO, og det  vil du hermed få et lidt nærmere indblik i. Hvad der hører med til  det med at arbejde med SEO er at såkaldt backlinke, som det hedder,  sine tekster og hjemmesider. Man gør en hjemmeside værd at læse i  forhold til de kriterier google arbejder ud fra, og derfor i googles  mening, ved at backlinke den givne side eller tekst. Dette vil sige,  at man indsætter et link, der fører over til en given tekst eller  side fra en anden side. Man gør det for at styrke den første sides  position over for google, for at få den til at blive højere prioriteret  af søgemaskinen, og for derfor i sidste ende at få flere til at læse  den givne tekst eller læse på den givne hjemmeside.

Faktisk er google  en meget, meget stor og afgørende faktor som man skal holde in mente  når man ønsker at producere tekst, for google spiller en meget stor  rolle i forhold til at bestemme, hvor mange mennesker der i sidste ende  kommer til at læse de tekster, du producerer. Linkbuilding som disciplin  er en god ide at kunne, fordi det vil hjælpe en til at spille mere  strategisk og klogt end google.

Trods alt, så er og bliver google jo  en maskine, hvor du er et intelligent tænkende levende væsen, der  må tænkes at kunne gøre det bedre end google. Hvis du er den intelligente  af i to, så vis google det. Sæt dig i respekt til der ikke er mere.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *