Der er mange der nu om dage spørger sig selv lidt  om hvad man egentlig kan bruge et iPhone  4 cover til, for er hovedpointen ikke at have en telefon  med et smukt design, end at have en telefon med et massivt plastik cover,  som tildækker iPhonens smukke ydre?

 

Der er selvfølgelig mange positive  sider ved ikke at have et iPhone 4 cover til sin Apple mobiltelefon,  dog er der ligeså mange positive sider ved faktisk at have beskyttelse  på sin faktisk meget dyrebare mobiltelefon, som har en værdi til flere  tusinde danske kroner. Personligt har jeg da selv ejet 2 forskellige  Apple telefoner, eller det var faktisk begge iPhone 4, og disse gik  da istykker begge to, fordi jeg tabte dem på gulvet eller på gaden,  og de er altså langt mindre flotte med et ødelagt glas, og en mindre  defekt touchscreen, på grund af et ødelagt glas.
iphone
Én positiv ting  man kan gøre er blandt andet at få de såkaldte ”bumpers” som  gør at du stadig bevare designet på både for og bagside, imens du  med et decideret iPhone 4 cover egentlig kun beskytter bagsiden fuldstændig  imens du delvis beskytter forsiden via kanterne på mobiltelefonen.

Ét iPhone 4 cover koster i omegnen af 49 kroner, og kan gå op til  flere hundrede kroner, alt efter hvor advanceret og smukt et cover du  ønsker.

Man kan nemlig få special designede iPhone 4 covers med et  billede af din hund, dig selv eller et familie medlem for den sags skyld.  Personligt foretrækker jeg dog selv stickers, som beskytter imod støv,  stød og ridser. Jeg er ikke særlig stor tilhænger af de kæmpemæssige  plastik covers, da jeg synes at det nedtoner Apple telefonens yderst  smukke design, men vil man spare penge på ødelagt glas, så skal man  ligemeget hvad investerer i et iPhone 4 cover.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *