Det er meget individuelt hvor meget man bruge en e cigaret. De fleste mennesker som damper på en el cigaret har førhen røget almindelige cigaretter, og bruger en el cigaret for at holde sig væk fra de almindelige cigaretter. Nogle vil nok bruge el cigaretten lige som meget som almindelige cigaretter, mens andre vil bruge el-cigaretten mere eller mindre. Vi har alle forskellige behov, og derfor er det svært at sige hvor meget man vil bruge en el cigaret. Hos e-cigaret-butik ser de dog at man bruger væsentlige mindre el cigaret i forhold til normale cigaretter.
e cigarette

Kan jeg blive røgfri

Du kan sagtens blive røgfri når du bruger en e cigaret. De fleste som bruger en e-cigaret har lagt de almindelige cigaretter på hylden, og damper kun på e-cigaretten. Efter et stykke tid vælger nogen også at droppe e-cigaretten, men dette er igen meget individuelt. Hvis du bruger din e-cigaret når du føler du har behov for det, kan det sagtens blive muligt at blive røgfri. Ved at vælge e-cigaretten frem for de almindelige cigaretter vil du gå en meget sundere livsstil i møde, hvor du ikke får giftige stoffer ind i kroppen som er kræftfremkaldende. Du vil hurtigt kunne mærke på din krop at du er røgfri, og du vil uden tvivl føle dig mere frisk.

 

Startpakker

Når du ønsker at købe en e-cigaret har du mulighed for at købe en e-cigaret startpakke, som indeholder en elektrisk cigaret. Vi kan både tilbyde dig en luksus startpakke samt en lille startpakke. Den lille startpakke består at en Ego e-cigaret, én e-juice samt tilbehør. En god startpakke til dig som ikke ved om el-cigaretter er noget for dig, og som ønsker at teste produktet inden du går rigtigt i gang. En luksus startpakke er til dig som vil ordentligt i gang med at dampe og som ønsker det bedste af det bedste. Luksus startpakken består af 2 Ego e-cigaretter, 5 e-juice væsker samt tilbehør. En rigtig godt startpakke som hjælper dig i gang med at dampe med det samme.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *