Der er mange som måske går og spørger sig selv  om hvorfor vi ikke har solcelle anlæg farme i Afrika, som udnytter solvarmeanlæg ekstremt meget, og skaber gratis elektricitet, for man må jo ærlig  indrømme at der jo er massere af sol i Afrika, og det burde da kunne  skabe gratis elektricitet til hele befolkningen i hele Afrika, men det  må jo bunde i et økonomisk aspekt, for der er jo ikke ligeså mange  penge i omløb i Afrika, som der for eksempel er i Europa.

solvarme Derudover  er der sikkert slet ikke firmaer som har importeret solcelle anlæg,  da de jo er ekstremt dyre. Det sagt så forstår jeg ikke hvorfor man  ikke bare vælger at skyde en masse penge ind i Afrika, og få installeret  solceller på samtlige højhuse, og installeret solceller i ”solcelle  anlæg farme”, hvor man så kan ”farme” elektricitet ud af solvarme,  for det finder jeg da godt nok fascinerende. Det burde jo teoretisk  set jo være muligt, for i Danmark ser man jo solcelle anlæg installeret  på samtlige huse rundt omkring i landet som udnytter solvarme til at  skabe gratis strøm til husstanden, og nå vi kan få det til at fungerer  bare nogenlunde i Danmark, så burde det jo være en smalsag at få  det til at fungerer i Afrika, da der jo her er ekstremt meget sollys  og solvarme til at skabe denne form for grønne elektricitet. Personligt  har jeg i mit hus installeret både solfangere og et solcelle anlæg,  derudover har jeg også et jordvarmeanlæg, som virker ved at have en  stor vandbeholder under jorden, som så bliver opvarmet via jordens  varme, som jo bliver opvarmet af solvarme.

Mit hus er nogenlunde hundrede  procent kørende via solcelle anlægget, men om vinteren må jeg dog  indrømme at der halter det lidt. Først og fremmest bruger vi jo generelt  mere varme der, og derudover er der ikke ligeså meget solvarme til  at skabe elektricitet via solcellerne.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *