Når man taler alternativ energi er der mange interesser  på spil. Det gælder omkring solceller,  vind og bølge energi. Men det gælder så sandelig også ved de fossile  brændstoffer. Forestil dig, at en mand tjener milliarder af dollars  på at sælge olie. Det er olie til alverdens energi slugende maskiner,  opvarmning og så videre.

solvarmeMen hvis der lige pludselig dukker et alternativ  på som f.eks. solceller, så vil denne olie mand gøre meget for at  bl.a. at lave lobby arbejde, så folk stadig bliver ved med at købe  hans olie. Han har ikke så mange skrubler med det og han har bestemt  intet moralsk og etisk ansvar han vil leve op til. Hvis der således  er folk, der vil i gang med at videre udbygge solceller, så vil han  bruge rigtig mange penge på, at det aldrig kommer i gang. Han kan bestikke  politikkerne, han kan bestille folkene bag solceller foreninger, han  kan lave lobby arbejde, som fortæller, at solceller er giftige for  miljøet.

Alt sammen gør han for at kunne beholde sit eget lille arbejde  med at sælge olie til ufattelige vanvids summer. Der er trods alt mange  mennesker der bruger olie. Og således har den enkle borger ikke meget  at skulle have sagt ud en russisk rigmand, som bare tænker på sig  selv og sine penge og bestemt ikke på sine medborgere eller på miljøet.  Der skal andre boller på suppen, før der sker noget i sådan et dilemma.

Der skal virkelig være nogle mennesker, der ser solceller som en god  investering og tør at tage kampen op med nogle af de rigeste mennesker  i verden, de mennesker, der kan få det hele lukket igen, hvis man ikke  er forsigtig. Det er korruption, der styrer det hele, og det skal der  virkelig tages hånd om, så solceller kan få en chance.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *