Jeg ville af med min afhængighed af smøger, for  dårlige vaner er en dårlig ting at gå og slæbe rundt på, og  rygning er en dårlig vane. Derfor var jeg fast besluttet på, at det  skulle være slut. Og derfor anskaffede jeg mig en e cigaret.

Og med  min e cigaret gik det da også nogenlunde. Jeg var hurtigt ikke længere  afhængig af smøgerne, hurtigt var jeg dog desværre bare inde i en  anden vane. Og centrum for denne vane var – min e cigaret.

Min e cigaret var blevet så stor en vane for mig,  at der også her kan tales om afhængighed. Ja jeg blev praktisk taget  afhængig af min e cigaret og er det stadig. Det er en afhængighed,  som jeg kæmper med at komme af med. Men måske kommer jeg ikke af med  den sådan lige, for jeg kan allerede nu mærke, at det bliver svært.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *