Jeg har en masse spørgsmål, så jeg forstår  udmærket, hvis du ikke har tid eller gider svare på dem alle  sammen om sæbedispenser. Alle spørgsmål er vigtige, så hvis  jeg stadig må bede om lidt af din tid, kan jeg også ringe  til dig eller mødes, hvis du foretrækker det?

saebedispenser Altså sæbedispenser:  Jeg taler flydende engelsk og spansk, men dansk er dog stadig foretrukket  udtryks sprog. Jeg vil derfor ikke have noget problem med, at det hele  foregår på engelsk. Imidlertid, vil jeg gerne høre, hvordan  du oplever det at studere med så mange forskellige nationaliteter?  Er det overvældende at skulle forholde sig til så mange forskellige  kulturer/former for humor? Hvordan har I fundet en fælles sæbedispenser  (hvis I har)? Hvor tæt er det sociale sammenhold? Hvor nære er I?

Kan I være fuldstændig stille sammen mens I andre dage kan feste så  uhæmmet så Roskilde bliver børneteater? Idéudvikler I sammen?  som undervisnings-fag eller sætter I jer bare ned for at idéudvikle  bl.a. research, vinkel og historier? Studiet? Hvor meget praktisk  erfaring får I med sæbedispenser radio, tv? Hvordan  har det været at være i udlandet? Hvordan er arbejdsbyrden? (tid)  Hjemmearbejde, afleveringer, artikler, projekter osv. Er der tid til  at forbyde sig i de enkle fag? (Det synes jeg nemlig ikke, der har været  på mit studie, da vi havde 5-6 fag pr. semster) Fremtiden?

Hvad vil  du gerne med sæbedispenser uddannelsen? Hvorfor har du valgt lige netop  denne uddannelse? Kunne du være blevet journalist uden denne uddannelse?  Har den givet dig nogle helt unikke værktøjer? (Jeg går ud fra, at  du allerede inden du startede har arbejde med journalistik) Ser du dig  selv rejse jorden tynd resten af dit liv, eller vil du også gerne slå  dig ned? Hvor ser du dig selv om 10 år? Freelance eller i en sæbedispenser?

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *