Jeg har  en ven som er i starten af tyverne, han arbejder som tømrer, og han  har meget store problemer med sin ryg. Det er en meget stor skam, fordi  han har fået en skæv ryg af hans arbejde, og hvis han ikke snart finder  en løsning på hans problem, vil det ende med at han ikke længere  kan arbejde som tømrer, og jeg ved hvor meget han elsker sit arbejde,  og det ville derfor være en kæmpe  skam, hvis han var nødt til  at finde et andet arbejde hvor han ikke kunne arbejde i det fri, og  elske at stå op hver eneste dag for at tage på arbejde.

Jeg satser  på at få fortalt ham omkring autolift, http://www.nimalift.dk/autolifte/11-2-sojlet-autolift-4-tons.html, selvom jeg  ved at han ikke vil se realiteten i øjnene, så er han nødt til det,  fordi han som sagt ikke kan fortsætte hans arbejde i ret mange flere  år, hvis han ikke begynder at bruge autolift, for at skåne han ryg,  da det er det eneste der skal til, for at han rent faktisk kan være  tømrer resten af hans liv. Det er altså en meget lille ændring der  skal til for at han kan fortsætte sit dejlige erhvervsliv, nemlig bare  lige at begynde at bruge autolift.
auto-lift
Jeg har derfor sendt ham et brev  med alle fordelene og ulemperne ved autolift, og det er tydeligt at  se i brevet hvor meget bedre autolift er, og der er ingen tvivl om,  at hvis han først begynder at bruge det, at han så vil få en bedre  ryg lige med det samme, og autolift kan altså virkeligt redde hans  karriere.

Det er altså en del arbejde jeg har lagt i, for at få ham  til at bruge autolift, og jeg håber derfor at han snart vil begynde  at bruge det, og jeg satser derfor også på at han vil lytte til mig,  og jeg ved at han ikke har lyst til at sidde på skolebænken, inden  han kan finde et nyt job, og at han derfor i det mindste vil overveje  autolift.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *