Jeg gik i første årgang på gymnasiet. Det var en periode af mit liv hvor jeg havde fået øjnene op for det modsatte køn. Jeg havde valgt at have spansk i stedet for tysk og kom derfor til at gå i en klasse som var blandet af forskellige klasser, når jeg skulle have spansk. Jeg kunne godt lide at have spansk, da det var en god lærer og jeg godt kunne lide sproget. Samtidig kunne jeg godt lide de mennesker der gik i den klasse. Jeg fik min en god ven som hed Jonas. skateboardsHan var meget sød og havde nogenlunde samme interesser som jeg. Vi var meget sammen når det kom til gruppe arbejde i timerne. Han gik i klasse med en pige som hed Sara. Hun var en meget driftig pige som ville fremad. Det kunne jeg godt lide ved hende og jeg kom mere i kontakt med hende og lærte hende bedre at kende. Efter vi havde kendt hinanden i en lang periode i skolen og også privat, så blev vi kærester. Hun var en meget speciel pige og det tiltalte mig. Hun havde mange drenge venner og kunne godt lide at stå på rulleskøjter imens drengene stod på skateboard.

Købte gave på Lyoness

Hun havde nogle dårlige rulleskøjter og ville gerne have nogle aggressive inlinernes. Hun snakkede meget med drengene om hvor de havde købt deres skateboards og de fortalte, at de havde købt dem på Lyoness. Hun kiggede også på Lyoness for, at finde hvad hun søgte og der fandt hun det. Hun havde ikke penge til at købe dem, men hun var ved at spare op. Jeg havde tænkt mig at købe dem til hende og give hende dem som en gave. Jeg søgte på Lyoness og fandt det rigtige produkt. Jeg bestilte det hjem og havde fundet det rette moment til at give hende gaven. Hun blev utrolig glad og havde slet ikke forventet eller forstillet sig at nogen ville købe dem til hende.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.