Jeg hedder Ida og boede i 5 år i en kedelig lejlighed i Bogense. Jeg havde taget en gymnasial uddannelse og afsluttet den får 6 år siden. Siden da har jeg bare boet i Bogense og arbejdet i en børnehave. Jeg er glad for børn og kunne godt tænke mig, at blive pædagog. Jeg havde arbejdet i børnehaven i 6 år og begyndte efterhånden, at ville have nye udfordringer. Jeg kunne tage merit uddannelsen, fordi jeg havde over 5 års erfaring.Flytte Jeg sagde op i børnehaven. Jeg ville til København. Jeg har træt og følte mig som en dame på 50 år, reelt var jeg kun noget halvvejs derop. Jeg begyndte, at pakke alle mine ting sammen i en masse flyttekasser. De stod stablet op i hele min lejlighed så jeg dårligt selv kunne være nogle steder. Jeg prøvede at systematisere mit rod, ved at skrive på hver en kasse hvad der var i. Dermed kunne jeg gøre det lettere for mig selv når jeg skulle tømme alle disse flyttekasser igen.

At flytte flyttekasser

Jeg havde bestilt et flyttefirma til, at flytte mine ting til København. Jeg havde en aftale med min moster som boede i København om, at jeg kunne bo ved hende indtil jeg kunne finde min egen lejlighed. Vi fik pakket mine ting ud af flytte bilen og op på 3. sal på Nørrebrogade, hvor min moster boede. Jeg ledte aktivt efter en lejlighed og fandt faktisk en på Sogenfrigade, som var en side gade til Nørrebrogade. Den lå kun 150 meter væk fra min mosters lejlighed, så jeg besluttede mig for, at spare pengene til en flyttemand, og bære alle 21 flyttekasser derover. Min moster hjalp mig med nogle af kasserne som var meget tunge, men jeg oplevede to gange folk nede på gade hjalp mig med at bære min ting.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.