Vælg en side

Min mor  har altid været meget glad for at jeg har haft fiskeri som hobby, og  hun har også betalt alt mit fiskegrej da jeg var yngre. Siden da er  jeg jo blevet en voksen mand, og er flyttet hjemmefra for rigtig mange  år siden, men alligevel elsker mor stadigvæk min hobby som fiskeri,  og jeg tror at det er fordi at den gør mig så glad.

fiskegrej Samtidig gør  den også hende glad når jeg kommer smilende hjem til hende, med et  stor bundt fisk, og med mit fiskegrej over skulderen. Jeg tror måske  at det er en helt nostalgisk følelse for hende, da det minder hende  om dengang hvor jeg var en lille knægt, det kom slæbende med mit alt  for store fiskegrej, til den lille dreng, og med er par fisk som vi skulle have til aftensmaden.

Jeg tror altså at det var derfor at min mor var så glad når jeg kom  gående op i hendes indkørsel med mit fiskegrej om morgenen, og endnu  når jeg kommer hjem om eftermiddagen, stadigvæk med mit fiskegrej,  men nu også med en masse lækre fisk. Mit fiskegrej er selvfølgelig  ikke så komisk stort som det var dengang jeg var indre og knap nok  kunne slæbe det, men det er det samme billede der tegner sig i min  mors tankegang, når jeg viser hende alle de store og lækre fisk jeg  har fanget.

Jeg er altså og selv stolt når jeg tager afsted om morgenen  med mit fiskegrej, og endnu mere stolt når jeg tager hjem til hende  om eftermiddagen med nogle gode fisk hun kan smide på grillen. Jeg  tror sågar også at det er en smule nostalgisk for mig selv, når jeg  kommer med mit fiskegrej, og mindes de gode gamle dage, for hvem savner  ikke at være barn engang imellem, hvor man ikke havde noget ansvar  og kunne gøre hvad man ville.