Det er tit at mine venner og jeg hjælper hinanden  med alverdens ting, og vi har sådan set bare en uskreven regel som  er at man skal huske at give lidt til hinanden hvis man låner nogle  ting eller bruger nogle af hinandens ting. Det er en meget god skik  at have internt i en gruppe, og det sørger for at ingen bliver udnyttet  eller trampet på af de andre. Det er altså et rigtig godt  system, og jeg håber også at andre grupper vil tage denne model  til sig, for det er virkeligt noget der har haft en positiv effekt på  lige netop min venne gruppe, og jeg kan tydeligt huske hvordan det var  inden.

Det var nemlig sådan at man godt kunne blive lidt træt af hinanden  hvis man hele tiden rendte rundt og lånte hinandens ting uden at betale  noget for det. Det er derfor meget smart bare lige at betale en lille  skilling når man er færdig med at låne noget, der giver også  en bedre balance for ham der rent faktisk har omkostningerne med at  skulle betale af på det udstyr man nu engang har lånt.

Det er  altså et super smart system, som gør alle glade. Det var selvfølgelig  lidt mærkeligt i starten at låne noget af ens venner og så alligevel  at skulle betale for at låne noget af en ven, men når man først havde  prøvet at det var en selv der fik penge for at låne noget ud, forstod  man hvor rart og betryggende det rent faktisk var, og det er altså  også derfor jeg kun kan anbefale det.

Det første jeg opdagede  ved dette var da jeg skulle låne en varevogn til at flytte, og jeg  fik derfor hvad man kan kalde for et godt flyttetilbud af min gode ven, http://www.flyttefirmaet.dk/flyttetilbud. Jeg fik altså et godt flyttetilbud af en ven da  jeg skulle låne hans varevogn til at flytte. Jeg havde først ret svært  ved at tage dette flyttetilbud seriøst fordi det var så billigt, og  fordi at han stadig kaldte det for et flyttetilbud.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.