Er du i byen med en stor flok af venner og bekendte,  er den nem nok. Du har simpelthen lovet at køre hjem, da det er din  tur. Det er nemlig noget, i plejer at gøre. Altså i gør det  på den måde, hvor i skiftes om det, og når man er en god kammerat,  kan man altså ikke komme udenom dette. Det er nemt at få  historien bekræftet fra alle sider, for du har selvfølgelig talt scenarierne  igennem med dine venner og dine bekendte, som også alle har fået  stærkt på fornemmelsen, at de ikke skal nævne ordet proteinpulver,  hvor dejligt et ord det ellers måtte være.

proteinpulverHvis du derimod er alene  i byen eller måske i byen med en enkelt ven, er historien en anden,  og løgnen må tilrettelægges derefter. Det er altid bedre at  fortælle om en enkelt situation i forhold til træning, der gør at  du ikke drikker, frem for at lægge det frem som om, det er en generel  ting. Hvis du for eksempel siger, at du har en vigtig fodboldkamp i  morgen, og derfor bliver nødt til at holde dig frisk lige i dag, vil  en pige synes at du gør et flot stykke arbejde.

Hvis du derimod giver  hende på fornemmelsen, at du hver dag drikke proteinpulver og  aldrig drikker i byen, synes hun du er en mere eller mindre kedelig  stodder, og så kan hun ikke se nogen fremtid mellem hende selv  og dig. Det er ikke en ønskværdig situation for nogen part, fordi  i begge går glip af en måske rigtig dejlig scoring. Derfor vil jeg  på det stærkeste opfordre dig til aldrig at bruge ordet proteinpulver  i denne sammenhæng. Gå i byen, og gør det for at snakke om noget  andet. Følg linket her http://www.bodylab.dk.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *