Før i tiden når der blev givet firmagaver, så var det på grund af en særlig ting. I dag så forventes det faktisk, at der hver eneste jul bliver givet firmagaver. Vi er altså virkeligt blevet vant til, at vi får firmagaver til jul. Sådan mener jeg dog ikke at det burde at være. Jeg mener i stedet at der engang imellem skulle gives firmagaver hvis det er gået godt for selskabet.firmagaver Jeg mener helt sikkert ikke at der skal gives firmagaver bare fordi at virksomheden stadigvæk er i live, og det er en speciel tid på året. Det giver ingen mening, og jeg forstår slet ikke hvordan det kan være, at vi herhjemme er blevet så vant til altid at få firmagaver. Tager du til udlandet, så er det slet ikke så udbredt som du måske skulle gå og tro. Det er faktisk langt fra lige så almindeligt som det er herhjemme. Der er dog selvfølgelig nogle andre ting de giver, men firmagaver til jul er ikke så stort.

Firmagaver i udlandet

Det er faktisk sådan, at hvis vi tager væk, og besøger nogle af vores naboer og konkurrenter, så er det mere almindeligt med bonusser i løbet af året end det er med firmagaver. Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at i højsæsonen ved jul, så bliver der givet lidt ekstra bonus. Det er dog også fordi, at folk rent faktisk fortjener deres bonus. Herhjemme forventer vi at få firmagaver uanset hvad der er sket, og hvad der kommer til at ske. Der er altså virkeligt ingen tvivl om, at lige så længe som jeg kan huske, så har jeg virkeligt nydt ikke at skulle købe firmagaver, udelukkende fordi jeg ikke arbejder herhjemme. Det er dog ikke sådan, at lige så lang tid som jeg kan huske, så har jeg faktisk fået sendt firmagaver hjemmefra, som jeg dog altid fordeler ud på året til de ansatte.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.