Du kender den. Den står der på bordet, og minder  dig om, at du har været doven. Du føler, at den forholder sig til  dig. Hvis den havde haft øjne, ville den sidde og kigge på dig med  et bebrejdende blik. Opvasken. Det stykke arbejde som du har udsat og  udsat, og som du nu ved, ikke har høje tanker om dig. Den føler sig  overset. En stor stak opvask på et køkkenbord sker vel især for mennesker,  som ikke har en opvaskemaskine.

Men selv for folk med en opvaskemaskine,  kan dovenskab gøre, at der står opvask på bordet. Her taler jeg af  egen erfaring. Ikke hjemme fra mig selv, men hos nogle som jeg har været  på besøg hos, som har en opvaskemaskine. Her er det gentagende gange  sket, at der står en kæmpe opvask efter aftensmaden, og somme tider  at den endda står der indtil dagen derpå.

Og så skal der et stort  arbejde af oprydning til, før man overhovedet kan tale om så meget  som at gøre klar til morgenmaden. Det er en fuldt og hel besværlig  måde at gøre det på, hvis du spørger mig. Sådan kunne jeg i hvert  fald ikke tænke mig det hjemme hos mig selv.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *