I mange år har det være ganske normalt for piger og for den sags skyld kvinder at bære øreringe , hvilket de har gjort i tusindvis af år. Nok siden første gang mennesket begyndte at gå med smykker og dertil hørende ting. Desuden er de heller ikke ret dyre at købe, for de kan fås for ganske få penge, men også nogle meget dyre nogen, hvis det er det man vil. Som det gælder med alt, så findes der både dyre og billige udgaver af alting.

Med guldsmede og sølvsmede i hver eneste dansk by med omkring de 10.000 indbyggere og op efter, viser det at vi er vilde med at købe den slags. Selv om priserne på guld og sølv er steget meget de sidste 10 år, køber vi stadig samme mængder øreringe som vi altid har gjort. Tager man BRIK landende, er tendensen af der købes endnu flere. De vokser også meget deres økonomier og flere og flere har flere penge mellem hænderne og derved køber flere ting. Her er det ofte luksusvarer de køber mere af, fordi de nu har råd til det.

For øreringe er en luksusvarer, selv om de her hjemme kan fås ganske billigt, så bruger vi dem kun for at se bedre ud og ikke til andet end det. Bund og grund kunne vi godt undvære dem, men vi elsker alligevel at købe dem og gå rundt med dem hver eneste dag. Får vi nogle nye, skal vi vise veninderne dem som om det var ganske naturligt. Det er det jo også for piger, da det er dem der står for størstedelen af salget her hjemme og resten af verden.

Priserne på det stiger også, da prisen på guld og sølv har været stigende længe, selv om den nu er faldet lidt. Der er jo ikke ubegrænset mængder af de ressourcer på jorden og der bliver hele tiden mindre af det og de steder man graver det op, er bjergområder der ikke er lige til at komme til. Faktisk er det temmelig svært at komme til de steder, hvilket er med til at sætte prisen op på øreringe. I takt med det bliver svære og svære at finde, stiger prisen og det gør den til dels i øjeblikket inden for det område.

Ser man på lande som Kina og Brasilien, så er deres efterspørgslen på guld og sølv til smykker og dermed også øreringe eksploderet de sidste 10 til 20 år. Når vi i vesten ikke har sænket vores forbrug af det og endda øget det, er det med til at sende priserne på ting som øreringe op. Dog har vi for det meste alligevel råd til det, men så har vi til gengæld ikke råd til at købe mere af det, som det var førhen. Prisen på dem stiger mere end vores løn. En kæmpe fordel ved øreringe er, vi kan altid sælge dem til guldsmede, da det køber dem gerne så de kan smeltes om til nye.

Der var nogen overhovedet kender en pige der ikke har øreringe pakke faktisk har næsten alle pigerne det er mere sjældne til en pige uden end at se en dreng gå med dem. De kan ikke holde for evigt fordi med tiden bliver det lidt op til sidst slidt over og man nødt til at købe en ny en. Heldigvis ser det ikke noget dyreste man kan købe, for man ofte kan få den besøget til ganske billig penge. Faktisk er ringe af sølv ganske billige og kan fås ned til blot ganske få hundrede kroner.

Derfor behøver det slet ikke at der er dyre udgifter købe øreringe i Danmark. Vil man have nogle designer udgaver skal nok regne med at betale en del mere end det, fordi man betaler sig meget for navnet hvis det er kendt. Især hvis man snakker om det er George Jensen, som er noget dyreste danske mærke man kan finde overhoved. Hvis man vil have noget smart men ikke for dyrt er det bare at købe Pandora. De laver dog ikke så mange øreringe men mere armbånd og charms. På marked finder der temmelig mange mærker vælge mellem og de fleste engang hørt om alle sammen.

Nogle er kun kendt i Danmark mens andre der kan mere end i Danmark. Har man nogle gamle øreringe ikke vil bruge længere kan man altid sælge dem hos guldsmede. Prisen afhænger af hvad guldet og sølv priserne er i den dag. Fordi det er været faldende de sidste år blev der gjort at man ikke for meget for det mere end man har kunne for blot nogle år siden. Dermed også smykkerne blevet billigere her under øreringe andre ting. Dog har ikke resulteret et højre salg pga. men salget ligger meget stabilt og sådan har det været i flere år i Danmark.

Ofte i udlandet kan købe øreringe ganske villigt fordi vi tager også meget i avance til andre lande, også fordi der er mere priskonkurrence end der er her i landet. Så vil man ud og købe billige øreringe er bare tage til syden hvor priserne ofte været 20 til 30% under det danske priser man betaler her. Derfor er der temmelig mange penge at spare ved at købe dem i udlandet frem for Danmark. Bund og grund er det sådan med mange ting, fordi det danske priser ligger så magert andre landes priser.

Vil man ikke tage til udlandet for at købe kan dog vælge at købe sin øreringe på net butikker i udlandet, hvor der er lige så mange penge at spare. Fordelen er man får leveret hjem direkte til en selv med posten uden at skulle hente selv. Er man alligevel udrejse i syden, kan man lige skal købe det , når man alligevel ude at rejse. For at vise at spare rigtig mange penge på øreringe andet og ofte er det nogle helt specielle udgave det har de lande så man ikke kan få her hjemme i lille Danmark hos landets guldsmede.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.