pillefyrJeg havde arbejdet som økonomisk rådgiver i mit ejet firma i 6 år, da det gik op for mig, at jeg måske skulle til at rådgive min egen husholdning lidt. Min kone og jeg sad meget hårdt i vores store nedlagte bondegård. Vi havde to børn som vi skulle forsørge og vores arbejde at passe. Min kones mor var ved at blive ældre og var gået på pension, da hun blev 60 år. Hendes mand døde 5 år forinden, men det skulle ikke stoppe min svigermor. Hun havde stadig mange ting at give sig til og mange ting som skulle opleves. Hun var på udkig efter en mindre bolig, da hun ikke fik de samme indtægter, som da hun stadig arbejdede. Hun ville hellere sidde billigere boligmæssigt og i stedet have flere muligheder for at rejse og opleve.

Luft til at investere i pillefyr

Jeg snakkede med min kone om en idé jeg havde fået. Vi havde rigtig meget plads, næsten for meget og vi havde små børn som vi også skulle have passet engang i mellem. Mit forslag var at min kones mor flyttede ind i den ene længe af den trelængede gård. Dermed ville vi være tæt på hinanden, når der skulle passes børn og igen når hun var blevet gammel og hun skulle have lidt hjælp. Økonomisk ville det være en gunstig situation for alle parter. Vi ville få lidt luft i budgettet og have mulighed for at investere lidt mere i boligen i for af et pillefyr. Jeg havde længe ville købe et pillefyr, for at få bragt udgifterne ned. Vi ville samtidig kunne lave en ugentlig mad aften hvor vi ville kunne lave mad på skift og dermed spare tid og penge, ved stordriftsfordele. Vi snakkede med min svigermor, og hun var nærmest beæret over at få lov. Hun kunne ikke sige nej til tilbuddet og var glad for at komme tættere på. På denne måde fik vi det bedre familiært og mere luft i budgettet.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *