Tom for julegaveidéer

I julen 2009 vidste jeg ikke, hvad jeg skulle købe til min mand i julegave. Jeg ville først købe ham en barbermaskine, men opdagede midt i december, at min datter allerede havde købt ham en. Jeg måtte da til at finde på noget andet, og jeg spurgte ham flere gange om en ønskeseddel, men han svarede, at jeg selv måtte finde på noget. Dette fik mig til at tænke ud af boksen og jeg kom op med tre fede julegaver til ham.

 

private alarm Privatalarm

Først og fremmest købte jeg ham en privatalarm. Da han åbnede gaven, kiggede han længe på den, indtil han tvang sig til at kigge op og sige tak. Han forstod ikke helt, hvad der foregik, eller hvorfor han skulle have en privatalarm, men det ville snart vise sig.
Se mere her

Badering

Den anden gave ville give mere mening, men han troede, at det var endnu en hadegave. Da han åbnede den, var det en badering, han kiggede på. Endnu en gang så jeg hans blik blive fjernt, og jeg så, hvor skuffet han var over mit valg af gaver til min mand.

 

Flybilletter

Den sidste gave skulle binde det hele sammen. Da han åbnede gaven, blev han mødt af to flybilletter til Kreta i Grækenland. Han forstod ikke helt, hvad der skete, så jeg forklarede ham om de tre gavers sammenhæng.

 

Den store tak

Først havde jeg givet ham en privatalarm, så vi trykt kunne rejse. Dernæst havde jeg købt ham en badering, idet vi skulle bade nede på ferien og til sidst havde jeg givet ham de to billetter, så vi kunne tage på ferie og nyde hinanden en smule. Han blev rigtig glad for gaven, og undskyldte for hans opførsel, men jeg fortalte ham, at jeg højst sandsynligt havde reageret på samme måde.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *