electronic cigaretKom godt i gang. Der er mange grunde. Mange af dem er sunde. E cigaretter indeholder ingen af de over 700 forskellige giftige stoffer, tobak gør. Med en startpakke, bliver du hjulpet godt i gang med e cigaretter. Der findes nemlig forskellige filtre, med forskellig dosering nikotin. Det er godt med en startpakke hvis du absolut intet kender til e cigaretter. Det er også helt og særdeles ude mærket fordi en startpakke er billig på http://www.dansmoke.dk/
Sundere med e cigaretter

Min moster er meget overvægtig og storryger. Generelt yderst usund. Hendes tænder er ætset fra cola og gule af røg. Jeg tror ikke jeg tager meget fejl hvis hun har et gebis. Hun er ikke mere end 50 år gammel og yderst slidt. Hun var meget tæt på at dø af fedme kombineret med rygning. For 2 år siden fik hun en fedme operation, som hjalp hende til et lettere liv. Jeg synes det med fedmeoperationer er lidt paradoksalt. Hvis man er villig til efterfølgende at omlægge sin kostplan er det godt. Det gjorde min moster og hun stoppede oven i købet også med at ryge. Jeg er rigtig stolt af hende. Nu har hun et sundere liv og er mindst lige så glad. Hun ryger e cigaretter og jeg er helt overbevist om at hvordan hun omlagde sin livsstil, reddede hendes liv. Hun har ikke meget at begive sig til i hverdagen og nyder derfor at finde nye slags filtre til sin e cigaret. Der er ikke den e juice, hun ikke har prøvet. Det synes jeg er godt. Hun er blevet sundere og hygger sig oven i købet med det. Jeg sætter stor pris på startpakken med e cigaretter fra e-cigaret-startpakke.dk

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *