Vidste du, at din kontorstol kan påvirke din produktivitet? Det kan lyde fjollet, men det er faktisk rigtigt nok. Det er trods alt en stol, som du tilbringer timevis i; alting, som du bruger meget, har den ene eller den anden form for effekt på dig. Sørg for, at din kontorstol har en positiv effekt.

Stolens komfort

Stolens komfort kan have indflydelse på flere ting end bare din arbejdsdag; det kan have indflydelse på hele dit liv. En dårlig stol kan nemlig lede til smerter i kroppen. Når du føler smerte, prøver din hjerne at finde ud af, hvad der er grunden bag, så det ikke sker igen. Når det er er din kontorstol, betyder det, at dit arbejde er grunden bag. For at beskytte dig, vil din hjerne derfor prøve at påvirke dig til at undgå arbejdet, og dermed vil du få en negativ fornemmelse af dit job. Det skal du undgå; du skal vælge en stol, som du sidder godt i, så det ikke giver dig en negativ association til arbejdet.

Stolens udseende

Det er generelt en god idé at vælge kontormøbler, der faktisk ligner kontormøbler. Det professionelle look forbereder nemlig din hjerne på seriøst arbejde. Igen handler det om den måde, din hjerne skaber associationer på. Din hjerne forbinder aktiviteter, med de steder, hvor du udfører dem. Når du er hjemme i sofaen, forventer din hjerne at slappe af. Når du er på et kontor, der faktisk ligner et kontor og ikke dit hjem, forventer hjernen koncentration og fokus i stedet for afslapning.

Gør dig effektiv

Som du kan se, kan valget af kontorstol have en stor effekt på din produktivitet. Hvis du sidder dårligt i stolen, kan du miste lysten til at arbejde, og hvis din stol ikke ser professionel ud, kan det blive svært at koncentrere sig. Undgå problemerne; vælg en komfortabel og flot kontorstol.

 

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *