Der er ikke mange, der kender til det. Det  går i bund og grund ud på at få hjemmesider til at ligge højt på  Google, Bing eller Yahoo. Det gælder om at have unikke tekster, hvilket  betyder, at man ikke bare kan kopiere anden tekst på nettet og bruge  det. Det opdager Google simpelthen og så er arbejdet spildt. Det må  og skal ikke være dobbelt indhold på nettet, som det hedder. Det er  meget værd for en virksomhed at ligge øverst på de respektive søge  maskiner og det kan virkelig mærkes på bundlinjen. Der er så meget  trafik på Google, at det er helt vildt at tænke på, hvor vigtig  SEO er.

Derfor gælder det bare om at blive ser i  toppen. Hvis man bare ligger som nummer fire, nummer fem eller længere  nede, så er der stort set ingen, der klikker på ens link og hjemmeside.  Så gral er det. Jeg har ikke helt gjort op med mig selv, hvordan det  moralske ansvar er med hensyn til SEO, for jeg hjælper i og for sig  ikke rigtig med til, at de bedste virksomheder ligger i toppen, jeg  hjælper sådan set kun dem, der kan betale og det kan de små virksomheder  ikke altid.

Hvis jeg med mine SEO artikler hjælper McDonald med at  ligge øverst på Google, så hjælper jeg i og for sig ikke rigtig  Byens burger i Aarhus, selvom de måske har klart de bedste burgere  i verden. Det gælder også debat sider, hvor jeg debatterer de produkter,  der er flest penge i at debattere. Det er på den måde ikke markedskræfterne  der styrer, hvad der er de bedste produkter, men det er de virksomheder,  som har flest penge at skyde efter god reklame til SEO.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *