Jeg har ofte købt smykker fra Jewlskbh, senest var da min søster fyldte 30 år. Hun havde ønsket sig rigtig mange ting og jeg havde nøje læst ønskeseddelen igennem, gennemgående var forskellige smykker. Jeg gik da straks ind på Jewlscph online website og kiggede efter et passende smykke til hende. Det er rigtig nemt at handle på Jewlscph, der er flotte billeder, der illustrerer smykkerne og hjemmesiden er god og overskuelig. Det er rigtig rart. Jeg endte med at købe et par øreringe til hende selvom der var mange smukke smykker på Jewlscph.

 

Glad for smykke fra Jewlscph

Da jeg fyldte 30 år, holdt jeg en kæmpemæssig fest for hele min familie og alle mine venner. Det var et brag af en fest og vi hyggede os rigtig meget. Jeg havde fået et cateringfirma til at lave maden og så bringe den til stedet hvor jeg holdt festen. Det hele gik som smurt og gæsterne var rigtig glade. Vi dansede hele natten og havde det rigtig morsomt sammen, alle sammen, store og små. Jeg er rigtig glad for at jeg holdt den fest. Den gav mig rigtig mange gode minder. Jeg fik også en masse dejlige gaver. Blandt andet nogle køkkenting og nogle små møbler til min lejlighed. Af min søster fik jeg de smukkeste øreringe fra Jewlscph, de var bare lige i øjet. Det er utroligt for det var ikke nogen jeg havde ønsket mig, men hun havde bare formået at finde nogle jeg synes rigtig godt om hos Jewlscph. Jeg er rigtig glad for dem. Det er ellers svært at købe smykker til andre, som man ikke ved om de kan lide. Min søster klarede det perfekt og jeg går ofte med mine øreringe fra Jewlscph.

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.