Bolcher med logo, i det hele taget slik med logo har længe været brugt I reklamebranchen. Man bruger logobolcher fordi de er et meget effektivt markedføringsværktøj, de bruges til direkte til at programmere folks underbevidsthed.

De har rigtig mange fordele, men på det sidste er jeg begyndt at løbe ind i nogle udfordringer når jeg foreslår mine kunder at de skal bruge reklamebolcher i deres markedsføring kampagner.

Argumenterne imod er som regel at bolcher er usunde, bolcher er ikke andet end sukker og farvestof. Specielt er modstanden mod logo bolcher størst blandt mine kunder som har børn som målgruppe, det er vigtigt for dem at være politisk korrekte. Det at give børn sukker og kemikalier fremstår ikke som særligt politisk korrekt.

Jeg fortalte vores foretrukne leverandør af logo slik Presenta.dk om problemet. Presenta gik så i gang med at løse problemet. Det lykkes over forventning.

De har nu fundet en masse forskelligt sundt slik, ikke at jeg skal komme ind på detaljer om dette, men nu kan jeg tilbyde mine kunder, sundt slik med logo selv den farve der er brugt til logo printet er sund det er ren frugt farve.

Vi har nu sunde bolcher med logo til at bruge i reklamekampagner. Du kan se deres sortiment på http://www.reklamebolcher.dk

Anbefalede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *